De Udivider is geen gangbare kast met staanders en planken maar ontstaat door het samenvoegen van kast-units.Hierdoor krijgt elke Udivider een uniek en elegant lijnenspel en vormt zo, samen met de inhoud, een blikvanger in ieder interieur die nooit verveelt. De kast is ideaal als roomdivider maar kan ook, in combinatie met deuren, laden, poten, bovenblad en eventueel een achterwand, als dressoir, wandkast of keukenopstelling een highlight zijn in uw interieur. De losse units worden zonder gereedschap dmv een simpel en onzichtbaar systeem verbonden. Hierdoor vormt de Udivider een stevig geheel en maakt het veranderen, uitbreiden of verhuizen kinderlijk eenvoudig.

Zoveel mogelijk vragen zijn hieronder beantwoord maar bel of mail gerust voor meer informatie.

Veel gestelde vragen:

1. Wat zijn de afmetingen van de Udivider?

Er zijn veel vooraf samengestelde Udividers met elk een andere afmeting zoals te zien is op de pagina kasten.  Het is echter ook mogelijk om elk gewenste afmeting samen te (laten) stellen in stappen van 10 cm zowel in de breedte als in de hoogte. De diepte is standaard 40 cm maar hiervan kan ook tot op zekere hoogte afgeweken worden.

2. Is het moeilijk een Udivider samen te stellen en in elkaar te zetten?

Om een aantrekkelijke en passende verdeling te krijgen in de samenstelling van de verschillende units is een lastige puzzel maar zeker niet onmogelijk met wat geduld en een klein handigheidje dat hier gedownload kan worden. Het in elkaar zetten is echter kinderlijk eenvoudig. Met behulp van meegeleverde fiches worden alle units onderling met elkaar verbonden waardoor de Udivider een stevig en solide geheel vormt. Er is hier geen enkel stuk gereedschap voor nodig.

3. Met welke materialen is de Udivider gemaakt?

De witte basis van de Udivider bestaat uit MDF (medium density fiberboard) met een stevige krasvaste melaminelaag in de RAL kleur 9010. De kenmerkende lijst eromheen is massief en te kiezen in de volgende houtsoorten: eiken, muninga en essen. Zo is er altijd een houtsoort die past bij welk interieur dan ook. Klik hier om de verschillende houtsoorten te bekijken.

4. Is het mogelijk om deuren en laden te kiezen bij elke Udivider?

De Udivider kan zeker geheel of gedeeltelijk voorzien worden van deuren en laden zonder het aantrekkelijke lijnenspel aan te tasten. Ook een bovenblad voor bijvoorbeeld een dressoir en poten in verschillende hoogten zijn een optie.

5. Waar kan ik een Udivider zien?

Om de prijs van de in Amsterdam met de hand gemaakte Udivider aantrekkelijk te houden, staat deze niet in reguliere winkels. De openbare locaties waar de kast wel te zien is zijn wisselend en terug te vinden op de nieuws pagina. Bij Vinnies Deli op de Haarlemmerstraat 46 in Amsterdam staat echter een vast exemplaar en ze hebben hier geweldige koffie en een heerlijke lunch.

6. Waar wordt de Udivider gemaakt?

RUW Amsterdam werkt nauw samen met HG meubelmakers in Amsterdam als het gaat om ontwikkeling en precieziewerk. Zij maken elke Udivider naar de wensen van de klant en leveren telkens weer topkwaliteit. Doordat de Udivider lokaal vervaardigd wordt is er een hoge mate van flexibiliteit en weinig onnodig transport.

7. Wat kost een Udivider?

Om te berekenen wat een opmaat samengestelde Udivider kost, kun je een mail sturen naar mail@hansrosenboom.nl met de gewenste afmeting.

8. Kan ik de Udivider zelf vervoeren?

Doordat de Udivider uit losse units bestaat die eenvoudig in en uit elkaar te halen zijn en de kleinere units in de grotere schuiven, past een behoorlijke kast gemakkelijk in elke auto.

9. Wat zijn de afmetingen van de units?

De Udivider kan worden samengesteld uit negen verschillende units, de buitenmaten hiervan zijn 20×20, 20×30, 20×40, 20×50, 30×30, 30×40, 30×50, 40×40 en 40x50cm. De diepte van de units is standaard 40cm, hier kan echter van afgeweken worden.

10. Kan ik de Udivider ook ophangen?

De Udivider kan zeker opgehangen worden, bijvoorbeeld als keuken bovenkast, dit vergt echter een speciale bewerking en zal per geval bekeken moeten worden.

11. Wat is de levertijd van een Udivider?

Omdat elke Udivider geheel met de hand naar wens gemaakt wordt, duurt het maximaal 6 weken voordat de kast klaar is.

12. Hoe werkt het als ik een Udivider wil bestellen?

Stuur een mail met al je vragen, wensen en maten naar mail@hansrosenboom.nl, je zal dan binnen een dag een reactie krijgen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Dan horen wij dat graag.